A legcukibb potyautas: majdnem feljutott a repülőre ez a kis csivava

A repülőterek, illetve a légitársaságok alkalmazottai sok mindent láttak már, ez tény. De az egyik amerikai reptéren egy bőröndből előkerült kis csivava még őket is meglepte - és naná, hogy minket is.

Kristi és Jared Owens még szeptember végén indultak várva várt Las Vegas-i útjukra, a texasi Lubbock repülőteréről, és úgy tűnt, minden rendben - egészen a csomagfelvételig, ahol kiderült, hogy túlsúlyos a poggyászuk. Még ebben sincs semmi rendkívüli.

A történet folytatása már izgalmasabb. Cathy Cook mérte le a csomagjukat, aki 24 éve a Southwest légitársaságnál dolgozik, és egy mosoly kíséretében azt javasolta nekik, próbálják picit átpakolni a bőröndöt, hátha úgy elkerülhetik a plusz kiadást ezen az utazáson

A házaspár csivavája a bőröndben bújt el 

De mint kiderült, nemcsak ezt a figyelmességet köszönhetik neki, hanem valami egészen mást is. Mert amikor kinyitották a bőröndöt, jött a nagy meglepetés: a férj csizmaszárából a házaspár kiskutyája, Icky nézett vissza rájuk. A férj szerint fotóra kívánkozott volna az arcuk, amikor meglátták a kutyát a bőröndben - írja a Travelo.

A történetet megosztották a közösségi médiában is, ahonnan olyan lapok vették át a sztorijukat, mint a Washington Post vagy az Insider. 

Egy rokonuk szaladt ki Icky-ért a reptérre

A kiskutya majdnem feljutott a bőröndben a repülőre - ha nincs a túlsúly és a figyelmes alkalmazott, aki nem számlázza egyből a plusz kiadást, hanem lehetőséget ad az átpakolásra, akkor a kutyus akár a poggyásztérben is tölthette volna a következő órákat. Vegasban pedig talán még a texasi reptéri meglepetésnél is nagyobb lett volna a sokk!

A fent említett Cathy egyébként felajánlotta, hogy vigyáz Icky-re, míg Owensék Vegasban nyaralnak, de ők inkább az egyik rokonuknál hagyták a kutyust arra az időre. A Travel + Leisure azt írja, a rokon gyorsan kiért a kutyusért a reptérre, a házaspár pedig szerencsére nem késte le a vegasi gépet. 

Icky-ből, a csivavából majdnem a világ legcukibb potyautasa lett, hiszen kis híján feljutott gazdái bőröndjében egy Las Vegasba induló repülőre. A kép illusztrációForrás: 123rf.com

Egyébként, ha nagyon akarták volna, magukkal tudták volna vinni Icky-t Vegasba: a Travel + Leisure szerint a Southwest járatain 95 dollárért fel lehet vinni a kistestű kutyákat az utastérbe, de a kutyusoknak végig hordozóban, az ülés alatt kell tartózkodniuk. De persze, nyilván nem volt náluk hordozó, hiszen nem kutyával készültek utazni

Icky egyébként nagy tréfamester és gazdái szerint imád bújócskázni - ám ezúttal majdnem túl messzire ment, minden értelemben.