A legmenőbb világutazó kisállatok az Instagramról

A legtöbben már a fél világot bejárták, és nemcsak nagyon szerencsések, de nagyon cukik is – jöjjenek a legcukibb világutazó állatkák az Instagramról!

Bizony, már arról is készült összeállítás, hogy kik a legimádnivalóbb világjáró házikedvencek az Instagramon. Szerepelnek benne kutyák, cicák, de még cuki malacok is – jöjjön most erről a listáról a mi 5 legnagyobb kedvencünk!

Kisállattal utazni szuper élmény lehet. Ezt támasztják alá az alábbi listán szereplő szupercuki házikedvencek Instagram-fotói is. A kép illusztráció.Forrás: 123rf.com

Juan, a macska

Elképesztő vagány megjelenésével a te szívedet is azonnal elrabolja ez a nyugodt, szeretnivaló, doromboló amorózó – Juan, a világutazó cica már 160 országot hódított meg gazdája hátizsákjában utazva.

Hamlet, a törpemalac

Disznóság, milyen szép helyeken járt Hamlet – a malac földön, vízen és levegőből is felfedezi a Karib-szigeteket, sőt, egyszer egy repülőjáraton még a pilótával is találkozhatott! Mostanában persze a koronavírus miatt ő sem utazgatott, de ha követed az Instán, láthatod, hogy azért nem unalmas az élete (és egész jó kis csínyeket tud kieszelni otthon, illetve a medence partján is).

 

A világutazó kutyaduó - vagy inkább trió

Max and Louise bárhová utaznak is a világban, mindenhol barátokra lelnek, és meghódítják mind a négylábú, mind a kétlábú teremtményeket. A frissebb közös képeiken, videóikon már feltűnik egy harmadik kutyus is, egy John nevű golden retriever - ő nem olyan rég lett a "kistesójuk".

Burma, a kalandor cica

Nem véletlenül nevezte el gazdája @burmaadventurecatnek, vagyis kalandor cicának Burma Instagram-oldalát, a macsek tényleg imád minden kalandot – különösen a hegymászásért és a túrázásért van oda.

A kutya meg a macska!

A @henrythecoloradodog Instagram-oldal elnevezése a fent említett legcukibb világutazó állatokat bemutató eredeti lista szerkesztői szerint is csalóka egy kicsit, hiszen azt hiheted róla, hogy egy kutyus kalandjait követheted itt nyomon, de ez nem a teljes igazság, hiszen cicatesója, Baloo is aktív részese a programoknak, élményeknek!