Szuper kutyás program a hétvégére: "Túrázz és tanulj velünk!"

Nincs még programod vasárnapra? Kimozdulnál, aktívan töltenéd a napod, és természetesen a kutyusodat is magaddal vinnéd? Akkor van egy szuper programötletünk: tarts a "Túrázz és tanulj velünk!" szervezőivel a Jági Tanösvényen! Remek időtöltéssel, új barátságokkal és akár nyereményekkel is gazdagodhatsz!

Akár régi, összeszokott túrázós csapat vagytok a kutyáddal, akár most kezdtek csak belejönni és rákapni a közös kirándulásokra, szerintünk egy dolog biztos: a természetben töltött idő varázsát semmi más nem adja meg, és ebből sosem elég!

Egyetértesz? Ha igen, és benne vagy egy jó kis aktív kikapcsolódásban november 21-én vasárnap, akkor aznap 10 órától csatlakozz a "Túrázz és tanulj velünk!" program szervezőihez Pilisszentivánon, a Jági-tanösvénynél.

November 21-én vasárnap csatlakozz a "Túrázz és tanulj velünk!" szervezőihez, és kiránduljatok egy jót a kutyáddal!Forrás: 123rf.com

Túrázás, tanulás, ismerkedés, élmények

Nem kell félni, nem durva teljesítménytúra lesz, inkább a közös élményekre és a tanulásra helyezik a hangsúlyt. Nagyjából 3.5 km-t kell majd együtt teljesítenetek a kutyáddal, amire kb. 3 órát szánnak a szervezők. 

A túra közben sok érdekes és változatos feladattal készülnek, illetve lesz egy kis verseny meglepetés ajándékokkal.

Mit gondolsz, mennyire erős az összhang a kutyád és közted? Gyere, és teszteld velünk - írják az esemény Facebook-oldalán. 

Mikor, hol, mennyiért?

Az időpont: 2021. november 21. vasárnap, délelőtt 10-től kb. 13h-ig. 

A helyszín: indulás Pilisszentivánon a Villa Negra és sportpálya melletti parkolóból.

"Kirándulásra hív az őszi táj - akár a városon belül, akár Budapest közelében mozdulnál ki a kutyáddal, tudunk néhány ötletet adni""Forrás: 123rf.com"
Amit mindenképp hozzatok magatokkal
* uzsonnát és pokrócot mert megállunk piknikezni
* vizet magatoknak és a kutyáknak is
* kutyának oltási könyvet
* jutalomfalatot
* kakizacsit
* kedvenc játékot

A túrán való részvétel ára:
1 kutya esetén 3000 Ft
2 kutya esetén 5000 Ft
3 kutya esetén 7000 Ft

Fontos részlet, hogy fizetni a helyszínen készpénzben tudsz. Kísérőknek ingyenes.

A programra a szervezők regisztrációt kérnek, amit ide kattintva tudsz megtenni. További infókért keresd fel az esemény Facebook-oldalát vagy hívd 0670 5626926-os telefonszámot.

A kiránduló kutya boldog kutya!Forrás: 123rf.com

Ez a túraútvonal közkedvelt kutyás hely, ezért ha szükséges, vigyél magaddal szájkosarat! A szervezők azt is kérik, hogy a nem behívható kutyák gazdijai hosszú pórázzal készüljenek.