Egy kacsa is versenybe szállt a New York-i maratonon

Mostanra már a népszerűségben fürdőzhet Wrinkle, az érzelmi támogató kacsa, aki rendkívüli bátorsággal csatlakozott az idei New York Marathon veresnyzőihez, és egy darabig együtt futott velük. Az eseményről készült videó percek alatt felkapott lett a TikTok-on.

Azt a magabiztosságot, ahogyan a kacsa halad New York utcáján a futókkal, egy ember is megirigyelhetné. Hát még a kézzel készült piros futócipőjét! A videóban egyébként az is hallható, hogy valaki azt kiáltja: "Ez az kiskacsa, megcsinálod!"

Az ember szája automatikusan mosolyra húzódik, ha ránéz erre a kacsára, egy depresszióval küzdő TikTok felhasználó kommentje pedig még könnyeket is csalhat a szemébe, mivel elmondása szerint Wrinkle rengeteget segített neki. Wrinkle, vagyis a gazdája pedig válaszolt: "Jó érzés ezt hallani, mert ezek szerint érzelmi támogató kacsaként jól végzem a munkám. Wrinkle szeret titeket."

 Wrinkle egyébként otthonában, illetve a mezőkön is szívesen futkározik, tehát úgy tűnik, nemcsak érzelmi támogató, de sportos kacsa is. Amikor pedig nem fut, akkor szívesen úszik, randitippeket ad, vagy meglátogatja a helyi kisállatkereskedések macskáit.