Miss Pickles, a mentett mopsz, aki kifutóra született

Amikor Margaret Korka, Miss Pickles gazdája létrehozta kedvence Instagram fiókját, szimplán annyi volt a célja, hogy mosolyt csaljon a netezők arcára, és bebizonyítsa, hogy ők isazok lehetnek, akik csak lenni szeretnének. Ám arra valószínűleg nem számított, hogy kutyáját csakhamar több mint 54 ezren bekövetik.

Miss Pickles, vagy becsületes nevén "Miss Pickles a pucckirálynő" egy roppant fancy 8 éves mopsz, aki mostanra a kutyavilág legismertebb és leghíresebb, koronázatlan királynője. A csíkoktól a flitterekig, a bársonytól a gyöngyökig - talán nincs is olyan ruhakollekció, amelyet Miss Pickles mostanra ne viselt volna, hiszen imád pózolni.

Na de ki öltözteti szebbnél szebb ruhakölteményekbe az ebet?

Természetesen teheteséges és kreatív gazdája, Margaret Korka. A nő négy éve hozta el Miss Picklest egy torontoi mopsz fajtamentő egyesülettől, azóta pedig meghódították a kifutók világát. Ám ez nem volt mindig így.

A tündéri mopsz 6 évesen, elhanyagoltan, túlsúlyosan, légzési problémával és ízületi gyulladással került a fajtamentők gondozásába. Szerencséjére a legjobb kezekbe került: örökbefogadója segítségével Miss Pickles négy hónap alatt megszabadult súlyfeleslegétől, és ahoy Korka fogalmaz, egyre inkább megmutatkozott valódi személyisége. Mostanra pedig elválaszthatatlanok, és egyértelműen a mopsz lett a Korka család legvidámabb színfoltja.

Miért lett pucckirálynő?

Bár a duó eleinte biztosan nem gondolta volna, hogy Miss Pickles rövid idő alatt fényes modellkarriert fut be, ám miután gazdája ráadta az első kollekciót, nem volt kérdés: a kutya imád öltözködni és pózolni. A pucckirálynő, angolul drag queen elnevezést pedig gazdája LMBTQ közösség iránti tiszteletéből kapta. Korka ugyanis nagy rajongója RuPaulnak és Drag Race című tévéműsorának.

Világsztárokkal is szerepelt már a kutya

Korka ráadásul nem csupán távolról rajong RuPaulért, mivel elmondása szerint kiskutyája általa válhatott közösségi média-sztárrá. Ennek örömére Miss Pickles egy alkalommal annak az outfitnek a kicsinyített mását viselte, amit Vanessa Vanije Mateo, a Drag Race műsor egyik résztvevője.

Innen pedig már csak egyetlen lépésre volt a valódi sztárságtól, és ez természetesen így is lett: Miss Pickles szerepelt többek között a 2019-es Super Bowl reklámjában, a szintén 2019-es New York-i DragConon, valamint feltűnt a rapper, T-Pain egyik videóklippjében is. Korka szerint Miss Pickles végtelen szeretetével bearanyozza az életét, de alighanem ez az érzés kölcsönös. Ahogy RuPaul mondaná: "con-drag-ulations!"