Kisfilm az örökbefogadásról, másképp!

A Fogadj Örökbe Alapítvány legújabb kisfilmje mindent visz. Figyelemfelkeltő, művészi és ízlésesen provokatív. Bár a kutyák csak a videó második részében bukkannak fel, a kisfilm végére összeáll a kép arról, hogy ki is a narrátor, a szimpatikus mesélő, aki odaadó szeretettel mutatja be „lakótársait".

A videó célja a kutyaörökbefogadás népszerűsítése, a fiatal célközönség megszólításával.

A Fogadj Örökbe Alapítvány évek óta azon dolgozik, hogy minél több kutyus és cicus gazdára találjon, illetve szeretnék, ha az emberek felismernék, hogy a háziállatok ugyanúgy éreznek fájdalmat, örömöt, bánatot és szeretetet mint mi emberek.

A The Soup Filmmakers Collective alkotópárosa, Lőrincz Nándor és Nagy Bálint, Lőrincz Tamással kiegészülve egy olyan kisfilm megalkotásával igyekszik segíteni az alapítvány munkáját, amely eltér a megszokott társadalmi célú hirdetések stílusától és egy új perspektívából mutatja be a kutyák szerepét gazdáik életében. A Roomies című kisfilm az örökebfogadás népszerűsítését trendi köntösbe öltöztette, hiszen örökbefogadni is menő!

A kisfilmben négy gazdit mutatnak be, akiket a titokzatos narrátor csodáló tekintettel és romantikus filmek hősszerelmeseinek belső monológjaihoz hasonló szöveggel mutat be.

Ha te is támogatnád az alapítvány munkáját, számos módon segíthetsz, az önkéntességtől kezdve, az adományozáson át az ideiglenes vagy „végleges" örökbefogadásig.

Mi imádjuk, és ti?