Megvan a győztes: ő lett idén a világ legcukibb mentett kutyusa

Gazdája 2019-ben, egy februári napon az ebédszünetében nézett fel az egyik menhely weboldalára, ahol meglátta és megszerette Heavent. Számára már akkor a legédesebb volt, de most hivatalosan is ő lett a világ legcukibb mentett kutyusa 2021-ben.

Vannak az életben olyan döntések, amelyekről azonnal tudjuk, hogy meg kell hoznunk őket. Nem volt ezzel másképp Jackie Rakers sem, aki a fent említett 2019. februári ebédszünetben böngészett a neten, és egy menhely honlapján rátalált egy nagyjából öthónapos, nagyon félősnek tűnő kiskutya fotójára. A kicsinek ideiglenes befogadót kerestek, Jackie számára pedig nem is volt kérdés, hogy ír a menhelynek.

Két nap múlva hazavitte magával Heavent, akivel néhány hét alatt annyira összecsiszolódtak, hogy eldöntötte: megtartja a kutyust. 

Heaven lett a világ legcukibb mentett kutyusa 2021-ben

Számára Heaven már akkor a legédes-eb(b) volt a világon, de most már hivatalosan is a világ legcukibb mentett kutyusa, miután megnyerte a People magazin idei versenyét.

Erről mi is írtunk, klikk ide, ha meg szeretnéd nézni a többi döntőst is - vigyázz, elképesztő cukiságáradatra számíthatsz!

Ez volt az a kép, amivel Heaven meghódította az internetezők szívét.

Nyereménye egy évre elegendő kutyaeledel, illetve ezer dollár, amit annak a szervezetnek ajánlanak fel, amit Heaven (illetve a gazdája) kiválaszt. 

Félős kutyából nagy utazó lett

Heavenről egyébként annyit tudunk, hogy hároméves, és az Egyesült Államokban, az Illinois-i St. Charlesban él gazdájával, Jackie-vel.

Érdekes keverék, mert a People szerint csau-csau, labrador, boxer és palotapincsi is van benne. De szerintünk külsőre úgy néz ki, hogy juhászkutyából, vagy gyakorlatilag bármilyen fajta kutyából lehetne benne egy kicsi. 

A 17 kilós szeretet- és boldogságbombában alighanem az a legcukibb, hogy állandóan úgy néz ki, mintha mosolyogna. 

Az egykor félős kutyus mára teljesen kinyílt, sőt, nagy utazó is lett belőle! Jackie-vel már az Egyesült Államok 30 államában járt kocsival: túráztak Montanában, jártak Las Vegasban és a Grand Canyonnál is.

Instagram-oldala is elképesztően népszerű: már több mint 11 ezer követője van. 

Gazdája nagyon boldog és hálás, hogy annak idején örökbe fogadta Heavent, hiszen egyrészt egy csodálatos négylábú társsal lett gazdagabb az élete.

Másrészt az elmúlt két és fél évben olyan szuper ismerősei, barátai lettek, akiket soha nem ismert volna meg, ha nincs a kutyája.