3 nap a legszebb kutyákkal: vár a komáromi nemzetközi kutyakiállítás

Ha szeretnél találkozni Magyarország és a szomszédos országok legszebb kutyáival, akkor október 22-től 24-ig látogass el Komáromba, ahol nemzetközi kutyakiállítást rendeznek.

Ha nem tudsz betelni a gyönyörű kutyusokkal, érdekelnek az újdonságok, és szívesen veszel részt kiállításokon, akkor van egy szuper programtippünk számodra: a következő hétvégén, október 22-24 közt látogass el Komáromba, ahol háromnapos nemzetközi kutyakiállítást rendeznek. 

3000 kutya a háromnapos kutyakiállításon Komáromban

Ez aztán az ebugatta nagy buli, és nem is csak idén, hanem minden évben: a három nap alatt közel 3000 kutyát bírálnak el a szakemberek. Ezt még elképzelni is nehéz így hirtelen, ugye?

A Facebookon azt írták a szervezők, hogy a kiállítást számos klubesemény is követi, klubgyőztes, évgyőztes címek kiadásával, illetve, hogy továbbra is elérhető a junior és veterán champion cím 3 sikeres kiállítási eredmény alapján.

A kiállításon elérhető a Cruft's kvalifikáció a szombati eredmények alapján és vasárnap megszerezhető a Derby győztes cím a 2020 évben született kutyák részére - tették hozzá.

Az idei évben is kiemelt figyelmet kapnak a magyar kutyafajták. A 9 magyar fajtával tanösvény keretében ismerkedhetnek meg a látogatók. Ezen kívül kutyaiskolák bemutatóit is meg lehet nézni a helyszínen, és lesz lovas szabadidomítás is.

Komáromban 3 napos kutyakiállítást rendeznek, a Derby CACIB kiállításra 2021. október 22-23-24-én kerül sor. A kép illusztrációForrás: 123rf.com

Hol, mikor, mennyiért? 

A helyszín: A Derby CACIB kiállítást Komáromban, a Monostori Erődben rendezik meg, ennek címe: 2900 Komárom, Duna-part 1.

Az iőpont: 2021. 10. 22-23-24.

A belépőjegyek kapcsán az alábbiakkal kalkulálhatsz: gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes, a 6-16 éves korosztálynak pedig 1000 Ft/ fő. A felnőttjegy 2000 Ft, és ugyanennyibe kerül a parkolójegy is (ez napijegy). 

Ha szeretnél találkozni hazánk és a szomszédos ország legszebb kutyáival, feltétlen gyere el október 22-23-24-én Komáromba, a Monostori Erődbe. Ott találkozunk!