Kutya egy hely: a hely, amit nálad csak a kutyád fog jobban imádni

Kutyabarát helyekből talán ismersz már néhányat Budapesten, de most hadd mutassuk be a nyáron nyílt Kutya egy hely kávézó és bárt, ahol nemcsak hogy figyelnek a gazdik és kutyák igényeire, hanem ennél is tovább mentek: itt minden a kutyákról szól.

A kutyatartásban szerintünk az az egyik legszuperebb dolog, hogy új programötleteket gyűjthetsz, új dolgokat és új helyeket próbálhatsz ki négylábú társaddal. Szerencsére egyre több olyan hely van, ahová őt is beviheted, sőt, már biztos a te kedvenc kávézóid listáján is találnánk kimondottan kutyabarát helyeket.

Most viszont hadd mutassunk be neked egy olyan kávézó-bárt, ahol minden, de szó szerint minden a kutyák igényei szerint lett kitalálva - ez a hely pedig nem más, mint a Kutya egy hely.

Ahol a kutyák szabadon járnak-kelnek

Nyilván szuper dolog egy kutyabarát kávézót felkeresni a kedvenceddel, de mit szólnál egy olyan helyhez, ahol el is engedheted őt, hiszen minden kutya szabadon járhat-kelhet? A Kutya egy hely épp ilyen. A kávézó részen is szabadon lehetnek a négylábúak, illetve természetesen a lenti részlegen is, ahol egy játszóházat alakítottak ki.

Persze, lehet jönni kutya nélkül is, ebben az esetben készülj fel, hogy a kávéd végére úgyis végigsimized az összes barátságos és kíváncsi ebet a helyszínen. De szerintünk elsősorban a kutyás gazdik kedvence lesz a Kutya egy hely. 

Jó ügyeket is támogatnak

A We Love Budapest azt írja, a hely kapcsolatban áll menhelyekkel, kutyás szervezetekkel, csoportokkal és civil állatvédőkkel is. Lesz itt például jótékonysági tacskós rendezvény - novemberben, a Futrinka Egyesületnek -, de örökbefogadó-napokat, illetve kutyás szülinapokat és más kutyás eseményeket is szerveznek majd itt a tervek szerint, így gyorsan egy fontos találkozási ponttá válhat ez a kutyás hely - nemcsak a kutyások, hanem a kutyákért tenni akarók körében is.

Sokoldalú kutyás kávézó Budapest szívében

Facebook oldaluk szerint van pl játszóház és kutyanapközi, de többször szerveztek már társasozást is a gazdiknak - és valószínű, hogy fognak is.

Cím: Rottenbiller utca 39

Nyitva tartás: kedden, szerdán és csütörtökön reggel 9-től este 7-ig, pénteken reggel 9-től este 9-ig, szombaton reggel 9-től este 10-ig, vasárnap pedig 10-től 18 óráig vannak nyitva. A kávézó hétfőn zárva tart.

Árak: egy presszókávét, egy üdítőt vagy egy deci rozét 450 forintért kaphatsz, de érdemes áttanulmányozni a menüt, mert szuper koktél- és sütiválasztékból is válogathatsz.

Ha a kutyusodat bíznád a gondjaikra, 800 Ft/óra áron megteheted, 4 óra felett viszont napijeggyel számolj, ami 4500 Ft. Cserébe biztos lehetsz benne, hogy négylábú társad egy percig sem unatkozik majd!