Pisilő kutyája lett a művész múzsája: Azóta logó is készült a műből

Alfrey Davilla több mint 10 éve dolgozik illusztrátorként és logó dizájnerként: hobbiból azonban nem csupán cégeknek tervez védjegyet, a kisállatokat is megörökíti ilyen formában. Munkái pedig garantáltan mindenkit jó kedvre derítenek.

Amilyen picik, olyan fontos szerepet töltenek be a logók a vállalatok életében, hiszen egy jól megszerkesztett védjegy szavak nélkül is rengeteget elmond tulajdonosáról. Alfrey Davilla szenvedélyesen szereti a munkáját, olyannyira, hogy szabadidejében is legszívesebben logókat készít random dolgokról, vagy éppen állatokról. Például ilyet:

A dizájner illusztrációi bárhol megállnák a helyüket, hiszen azonnal megragadják a tekinteteket. Sőt mi több, azok nem csupán szépen, de viccesek is, mivel Davilla többnyire vicces helyzetben örökíti meg őket.

Vicces illusztrációk állatokról

Alfrey Davilla több mint tíz éve foglalkozik logókészítéssel és illusztrálással, rajzolni pedig gyerekkora óta imád. Akárcsak megnevettetni az embereket. Hogy inspirációt gyűjtsön, Davilla gyakran olvas japán mangákat, néz Disney meséket és más illusztrátorok online portfólióit.

Egyszerű, mégis jól felismerhető logót tervezni bonyolult feladat, de úgy tűnik, hogy Davillának ez már a kisujjában van, hiszen zseniálisan csinálja.

Az Inodnéziában élő művész a Bored Pandának mesélt arról, hogy fiatalkorában nem büszkélkedhetett a rajzolási készségeivel, amit mások nem igazán értettek.

Míg társai gyorsan fejlődtek, és egyre komplexebb illusztrációkat tettek le az asztalra, addig ő az egyszerű stílusnál maradt.

Később aztán előnyt kovácsolt gyengeségéből, hiszen munkatapasztalatai által lassacskán rájött, hogy a kevesebb néha több.

Szorgalma és kitartása pedig meghozta a várva várt sikert, hiszen illusztrációit elnézve senki sem kérdőjelezné meg a tehetségét.

Davilla öt évig dolgozott különöböző reklámügynökségnek, napjainkban viszont már szabadúszóként keresi kenyerét. Célja pedig a jövőre nézve is az, mint ami most: minél több ember arcára mosolyt csalni.

Az illusztrátor a feltörekvő generációnak is azt tanácsolja, hogy ne féljenek önmagukat adni, mert ha így tesznek, saját területük szakértőivé válhatnak.