Díjnyertes dorombolókkal vár a Nemzetközi Macskakiállítás

Szebbnél szebb, különleges és díjnyertes cicákkal, számos más cuki kisállattal és szuper programokkal vár a Nemzetközi Macskakiállítás, október 9-10-én a Lurdy Házban.

Hatalmas macskabarát, sőt, macskaimádó vagy, és nem tudsz betelni a gyönyörű dorombolókkal? Akkor a Nemzetközi Macskakiállításon a helyed, amit október 9-10-én a Lurdy Házban rendez meg a Macskamánia Egyesület. 

Nemzetközi Macskakiállítás, színes és érdekes programokkal

A rendezvény sokkal több lesz, mint egy macskakiállítás, ahol több száz szépséges, különleges és díjnyertes dorombolót nézegethetsz, hiszen számos klassz program is színesíti majd ezt a két napot. 

Lesznek például gyerekprogramok, mindkét napra szerveznek ketrec dekorációs versenyt, de akár új felszereléseket és tápokat is vásárolhatsz kedvencednek, igencsak jelentős kedvezménnyel.

Gyönyörű cica egy macskakiállításon, a kép illusztrációForrás: 123rf.com

Nem mellékesen pedig te is beleszólhatsz abba, hogy kik lesznek végül a díjazottak, mert hogy a közönség által legszebbnek ítélt cicák külön díjazásban részesülnek!

Kisállat bemutató is lesz

Nemcsak a cicákért vagy teljesen odáig, hanem szívesen nézegetnél más cuki és/vagy egzotikus állatkákat is? Az unokahúgod imádja a tengerimalacokat, vagy épp egy terráriumot szeretnél berendezni az öcsédnek? Erre a programra akár őket is elhozhatod, hiszen sok más kisállattal is találkozhattok. 

A macskák mellett törpe és óriásnyulak, vadászgörények, tengerimalacok, sünök valamint egzotikus állatok is lesznek a kiállításon - írják a Macskamánia honlapján.

Te is szavazhatsz, ki lesz a legszebb cica a Nemzetközi Macskakiállításon - az október 9-10-én a Lurdy-ban megrendezésre kerülő eseményen a közönség által legszebbnek tartott dorombolókat is díjazzák. A kép illusztrációForrás: 123rf.com

A kiállítás mindkét napon 10-18 óra közt tart nyitva. Felnőtteknek a belépő 1500 forintba, gyerekeknek 1000 forintba kerül, és egyelőre csak készpénzzel tudsz jegyeket venni.

További infók és jegyinfó a rendezvény Facebook-oldalán.