Szürreális fotók: óriásmacskákkal árasztja el világunkat ez a művész

Milyen lenne, ha egy hatalmas cica jelenne meg a Golden Gate hídon, vagy a lakásod előtti téren? Matt McCarthy segít elképzelni, és egyben meg is mosolyogtat szürreális és nagyon cuki óriásmacskás képeivel.

Azt már mondanunk sem kell, hogy az internet a macskás tartalmak kimeríthetetlen tárházát nyújtja. Ott vannak a cuki cicás képek, összeállítások, videók, gifek, mémek... nem beszélve azokról a tematikus oldalakról, na meg a közösségi médiáról, ahol ömlenek ránk az ilyen cukiságok, szóval már böngészni se nagyon kell ezekért. 

És nem arról van szó, hogy mi ne imádnánk a macskás tartalmakat, épp ellenkezőleg: odáig vagyunk ezekért! Csak úgy érezzük, ma már nehéz olyasmit alkotni a témában, ami tényleg megjegyezhető az emberek számára, és ami kiemelkedik a cicás fotók és videók áradatából. 

Egy Matt McCarthy nevű művésznek viszont szerintünk sikerült: az Egyesült Államokban élő alkotó óriásmacskákat photoshopol különböző képekre, az internet népe pedig egyenesen imádja őt ezért: már 50 ezer követője van! 

Óriáscicák mindenhol

A művész Instagram-oldalára felkerült szürreális képeken hol azt láthatod, hogy egy kis teret teljesen betölt egy hatalmas, alvó doromboló, hol pedig azt, hogy tengerparton, vagy a sivatagban bukkan fel egy-egy ilyen óriásmacska. De az alkotó olyan híres helyekre is odavarázsolta őket, mint például New York, Tokió, London, az olaszországi Cinque Terre vagy a Golden Gate híd.