Az utcáról ment be szülni a rendelőbe a kóbor kutya, az apa kint várt

Ha a következő történet emberekkel esett volna meg, talán te is azt mondanád, hogy szép-szép, de igazából semmi különös. Csakhogy itt kutyák voltak a főszereplők!

Nem egyszer hallhattad már te is, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró, és hát szerintünk a következő sztori is ezt támasztja alá. Történt ugyanis a világ másik felén, egy brazíliai állatklinikánál, hogy egy kóbor kutya bement hozzájuk szülni, míg egy másik kutya, akiről az állatorvosi rendelő munkatársai gyanították, hogy a kicsik apja lehet, odakint ült és várt.

Hát nem olyan ez a sztori, mint egy Disney mese? Szerencsére a happy end sem maradt el, de lássuk csak a történteket szép sorjában.

Bement szülni a rendelőbe a kóbor kutya

Egy szép szeptemberi napon a rendelő munkatársai a térfigyelő kamerákat nézve arra lettek figyelmesek, hogy egy kóbor kutya egyre közelebb jön a bejárathoz, majd lefekszik és vár. Az egyik állatorvos, João Áureo Rodrigues de Oliveira kiment megnézni - ekkor látta, hogy a kutya várandós, és már megindult a szülés, hamarosan kicsinyei születnek. 

A doki gondolkodás nélkül bevitte a kutyát a rendelőbe, ahol gondoskodtak róla, és mindent megadtak számára, amire szüksége volt. 

Amiga, vagyis barátnő, mert így nevezték el, végül hat egészséges kutyakölyöknek adott életet. 

A sztori itt nem ért véget

De a történetben még egy újabb csavar következett, Amiga ugyanis nem volt egyedül: a rendelő munkatársai később észrevették, hogy odakint van még egy kutya, aki leült a klinika előtt, és nem mozdul onnan. A dolgozók biztosak voltak benne, hogy a kölykök apja lehet, aki "bekísérte" az asszonyt a kórházba, majd a "szülőszoba" előtt várta a híreket. 

Hogy a kutyamami honnan tudhatta, hogy kórházba kell mennie, illetve a másik kutya miért ment oda utána, pontosan sosem fogjuk megtudni. Az viszont tény, hogy ez az igaz történet vicces és egyben szívet melengető - tisztára, mint egy Disney mese. Szerencsére a happy end sem maradt el: a Boredpanda azt írja, mindenki jól van, a család biztonságban van, és most arra várnak, hogy örökbe fogadják őket.