Ezek a kisállatok már ráhangolódtak az őszre - 9+1 cuki fotó

Ezeket a szupercuki őszi állatos képeket látva biztosak vagyunk benne, hogy neked is könnyebben megy majd a ráhangolódás a legszínesebb, legillatosabb évszakra.

Ha belegondolsz, annyi minden van, amiért várhatjuk az őszt. Végre színekbe, illatokba borul a világ! És naná, hogy lehet ugrálni a kutyával a színes-szagos avarba, meg nagy sétákat tenni a természetben, kirándulni, túrázni, süniket figyelni, madáretetőt készíteni, esténként pedig meleg takaróba bugyolálva forralt borozni, kis kedvenceddel az öledben... és bizony, még csodaszép napsütéses napok várnak rád és kutyusodra a parkban, mielőtt beköszöntene a tél. 

Cuki kisállatok legcukibb őszi Instagram-fotói

Persze, azt is megértjük, ha az idén picit rövidke nyár után nehezebben hangolódsz rá a hűvösebb évszakra. De az is lehet, hogy már alig vártad. Egy biztos: ha megnézed a következő, elképesztően cuki őszi állatos képeket, te is még inkább várni fogod az igazi bekuckózós, színes-szagos őszt.

Jöjjön hát kilenc szuperédes őszi felvétel az Instagramról kutyákról, macskákról, sünikről, nyuszikról és más állatokról a Petplace.com válogatásából, na és a plusz egy, a mi kedvencünk. Jó szórakozást kívánunk a képekhez!

Ennek a tündéri golden retrievernek a legfrissebb Instagram-posztjait elnézve neked is az az érzésed támadhat, hogy igazából két évszak van: az ősz, illetve, amikor az őszre várunk.

 A Holland nevű nyuszi a születésnapját is ünnepli az ősz beköszöntével. Boldog fülinapot, akarjuk mondani, szülinapot kívánunk neki! 

Természetesen egy cuki sünis őszváró fotó sem maradhat ki!

Ez a kakas meg milyen elegánsan huppan az avarba!

All you need is love... de egy kávé és egy ilyen gyönyörű cica is jöhet!

Mi is ilyenek vagyunk az őszi reggeleken. Na jó, az estéken is.

Akik pontosan tudják, hogy legyen bármilyen évszak, ők ellenállhatatlanok.

Olyan is van, aki már teljesen Halloween-hangulatba került.

A "pózolj őszi falevelekkel" című verseny győztese is lehetne Lemon nyuszi - már ha lenne ilyen verseny, persze.

És a mi kedvencünk, akinél már elkezdődött az Oktoberfest.