Játssz velünk és nyerj Grandopet ajándékutalványt!

Kedves Állatbarátok,

Ha még nem követitek Facebook olalunkat, most mindenképp vessetek rá egy pillantást.
Szeptember 23-án indul első nyereményjátékunk, ahol 20.000 Ft értékű ajándékutalványokat nyerhettek, melyek szabadon felhasználhatók, partnerünk, a Grandopet webshopjában.

Legyél kutyás vagy macskás, hüllős vagy madaras, játssz velünk, és lepd meg kedvenced valami egészségessel, hasznossal, finommal, puhával vagy szórakoztatóval.

Játssz és nyerj!Forrás: --Petplace

Mi már gondolatban össze is állítottuk az álomkosarakat:

Macskás gazdiként elsőnek jó minőségű almot és száraztápot pakolnánk a kosárba. A Furminatorral régóta szemezünk, illetve tudjuk, hogy egy macska sem tud ellánállni egy új, pihe-puha plédnek. A jutalomfalattal, minden rosszalkodás nélkül töltött nap végén jutalmaznánk kedvencünket. (Lassan fogyna.) Az alagutas játék és a tollas pálca örök kedvenc, ezekből bármennyi jöhet!

Te mivel tömnéd meg a kosarad?Forrás: --Grandopet

Kutyásként, szintén jó minőségű táppal kezdenénk, de nem feledkeznénk meg a fogak ápolásáról sem, ehhez fogkövesedés elleni jutalomfalatot és menő ujjrahőúzható fogkefét választanánk. A bunda ápolásához beszereznénk egy sampont és egy kényelmes fésülő kesztyűt is. Autós utazásokhoz jól jöhet egy biztonsági öv és persze pár új játék is.

A te kutyusod mitől csóválná a farkát?Forrás: --Grandopet

Játssz velünk és állítsd össze a saját ajándék kosarad!
KATTINTS IDE, ÉS JÁTSSZ!