Hajmeresztő kérésekkel állt elő kutyaszitterének egy nő

Elképesztő dolgokat várt volna el a kutyaszittertől 9 napon át, amiért ráadásul megalázóan alacsony bért akart fizetni.

Ha valaki úgy dönt, szeretne kutyákkal foglalkozni – például sétáltatóként vagy kutyaszitterként -, az szerintünk többnyire szerelemből születő döntés. Vagy legalábbis kell hozzá az ebek szeretete is. De ez nem jelent egyet azzal, hogy a gazdik leghajmeresztőbb kéréseit is köteles teljesíteni, ráadásul megalázóan kevés pénzért.

Hajmeresztő listát küldött a kutyaszitternek egy amerikai gazdiForrás: 123rf.com

Nemrég ilyen helyzetbe került egy hölgy, aki Ladykryptonitex néven osztotta meg történetét az Imguron. A nő tapasztalt kutyaszitter, akit egy ismerőse ajánlott be egy gazdinak, aki Junie nevű, nem mellesleg cukorbeteg kutyája mellé keresett valakit május végén kilenc napra.

Teljesíthetetlen elvárások - egész listát küldött a kutyaszitternek

Ladykryptonitex üzenetben jelentkezett a gazdinál, de elég rövid időn belül már azt kívánta, bár ne tette volna. Az ugyanis elképesztő elvárásokat fogalmazott meg felé, a munkáját pedig nem igazán akarta megfizetni.

Junie kutyus gazdája elég hosszú listát állított össze a kutyaszitterre váró feladatokból.

A teendők sorába beletartozott, hogy az ideje 90 százalékát a kutyával kell töltenie, és ha bármi vészhelyzet adódna, azt a saját pénzéből kell fizetnie, lévén hogy a kutyát rábízták, innentől minden az ő felelőssége.

A hajmeresztő feladatlista első részleteForrás: Imgur

A lista azzal folytatódott, hogy a lakás be van kamerázva, ha esetleg a gazdi ellenőrizni szeretné, hogy minden rendben van-e. Emiatt a kutya bébiszittere a telefonját sem halkíthatja le.

Természetesen a kutyaszitter nemet mondott a soha vissza nem térő lehetőségreForrás: Imgur

Féldolláros órabér

És a pénzről még nem is beszéltünk: a 9 napra 110 dollárt, vagyis átszámítva nagyjából 32 600 forintot ajánlott a nagylelkűnek nem nevezhető gazdi. Miután ez a sztori sokakhoz eljutott az interneten, valaki kiszámolta, hogy miután 0-24-es felügyeletet kért a kutyája mellé a hölgy, ez átszámítva féldolláros órabért jelentett volna.

Nem mellesleg elfelejtett előre szólni, hogy a kutyája cukorbeteg, inzulint kap, tehát sokkal gondosabb odafigyelést igényel, mint egy egészséges kutya.

A kutyaszitter természetesen nem fogadta el a soha vissza nem térő lehetőséget, amin még Junie gazdija volt felháborodva.

A teljes beszélgetést itt olvashatod el.