Felnőtt a világ legcukibb kiskutyája

Moo, aki sokak szerint a világ legaranyosabb kölyökkutyája volt, már majdnem kétéves – mondjuk még most is olyan cuki, hogy belehalunk!

Lehet, hogy korábban már olvastál Mooról, aki sokak szerint a világ legcukibb kiskutyája. A feje abszolút tacskó, nyaktól lefelé a teste viszont az úgynevezett piebald mintázat miatt (nem pigmentált, fehér foltok jelennek meg a természetes bundáján) inkább egy dalmatáéra vagy egy bociéra emlékeztet.

Gazdája, Victoria Hoffmann szerint épp ez a különleges megjelenése teszi ennyire egyedivé Moo-t, aki nemcsak a tulajdonosa szívét rabolta el, hanem az egész internetet is gyorsan meghódította: mára több mint 62 ezer követője van az Instagramon.

Picinek egészen elképesztően tündéri volt.

További érdekesség, hogy a gazdijával Miamiban élő kiskutyáról sokan azt hitték, kabátot vagy kutyapizsamát visel, azért ilyen pöttyös nyaktól lefelé.

A világ legcukibb kutyusának kedvencei

Victoria számos infót megoszt a kiskutyáról a neten. Tudjuk róla például, hogy kedvenc csemegéi közé tartozik a görögdinnye és a mandula, és azt is, hogy imádja egy helyre hordani minden játékát a lakásban.

Amikor pedig alvásra kerül a sor, imád a hátán szundizni.

Nagy lustaság, hatalmas fülekkel.

Gazdája szerint sosem unalmas az élet, ha Moo a közelben van.

Mindenhol a figyelem középpontjába kerül, legyen szó akár a közeli parkról, akár a közösségi médiáról. Egyedi megjelenésének köszönhetően nem lehet őt nem észrevenni. Az emberek pedig nemcsak megsimogatni szeretnék, hanem gyakran egy-egy közös fotót is kérnek vele. Ezt magunk közt szólva teljesen meg tudjuk érteni.

Moo-t tavaly nyáron a DailyMail is bemutatta. Akkor volt héthónapos, szóval gyors fejszámolással ellenőrizhetjük, hogy még most sincs kétéves. Már felnőtt, de még mindig csintalan és persze nagyon cuki!