Malaca van: übercuki vadmalacot fogadott örökbe ez a vlogger

Dora Ngai nem is sejtette, mit rejt a küszöbére tett csomag, ami rendesen felforgatta az életét – egy pár órás kis vadmalac volt benne, akit a vlogger és párja nevelt fel.

Dora Ngai egy irtó belevaló csaj: sportol, kirándul, imádja a különleges kalandokat. De arra, hogy milyen óriási, felelősségteljes és egyben gyönyörű kalandot tartogat számára az élet, egészen 2020. szeptember 3-áig fogalma sem volt. Ez volt ugyanis az a nap, amikor egy kis papírdobozt talált az otthona küszöbén. Az igazi meglepetés akkor jött, amikor kinyitotta, ugyanis egy kis vadmalac lapult benne.

Ezek a csöppségek nem élnek túl sokáig, ha elválasztják őket a mamájuktól, ezért Dorának és a párjának gyorsan kellett cselekedniük, és kitalálni, hogyan tudják táplálni, életben tartani a kismalacot. Az első négy hétben a nappaliban aludtak vele, és óránként etették felváltva - hol Dora, hol a párja kelt föl a picihez. Ahogy a Boredpanda írja, olyan volt ez az időszak számukra, mintha kisbabájuk született volna - és ez nem túlzás.

De a vlogger lány nem akarta feladni, mindenképp életben szerette volna tartani a kis jövevényt. Ez végül olyan jól sikerült, hogy mára már felnevelték együtt a kis Yezhu-t, mert hogy ez lett a neve – kínaiul vaddisznót jelent.

A vlogger négy kutyája is elfogadta a kis jövevényt – igaz, a Biubiu nevű labrador eleinte tartózkodó volt a picúrral, de ma már a legjobb barátok.

Dora egy kisfilmet is készített nemrég Yezhuról, a kezdetektől mostanáig. Szerintünk annyira cuki, hogy te sem csak egyszer fogod végignézni.